NAPAD U SRBIJI

KRVAVI OBRAČUN U ŠKOLI Četiri učenika trećeg razreda izbodena nožem, trojica teže ozlijeđena

Jedan maloljetnik imao je povrede opasne po život, ranu u predjelu lijevog pazuha i na području trbuha, pa je hitno operiran
Lazarevo, 260511. Ratni zlocinac Ratko Mladic uhicen je danas u jutarnjim satima u Ulici Vuka Karadzica, u Lazarevu kraj Zrenjanina. U popodnevnim satima okupili su se mjestani sela koji su branili novinarima ulazak u ulicu i fotografiranje kuce u kojoj je uhicen Ratko Mladic. Na fotografiji: okupljena masa na uglu ulice Vuka Karadzica i policija.Foto: Damir Glibusic / CROPIX
 Damir Glibušić / CROPIX

Četiri dječaka u Novom Pazaru na Sandžaku u Srbiji izbodena su nožem u tuči koja je izbila sinoć blizu srednje Ekononomsko-trgovačke škole u tom gradu: trojica su teže ozlijeđena, a jedan lakše, objavila je policija.

Grupa učenika posvađala se oko 19 sati, kad je jedan napadač izvadio nož i ubo četiri učenika trećeg razreda, prenosi B92.

Dječacima su zbrinuti u bolnici i u stabilnom su stanju.

Jedan maloljetnik imao je povrede opasne po život: ranu u predjelu lijevog pazuha i na području trbuha. Hitno je operiran i sad mu je stanje stabilno, rekao je za agenciju Tanjug dežurni kirurg opće bolnice u Novom Pazaru Almir Bačevac.

Drugi dječak zadobio je ubodnu ranu u području prednjeg trbušnog zida, a treći je ranjen u ruku, u podlakticu te u predjelu abdomena. Lakše ozlijeđenog 16-godišnjaka napadač je ranio nožem u lijevu butinu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. svibanj 2024 19:04