JIM YOUNG / REUTERS
'TO NIJE DOBRO ZA KOŠARKU'

PRVA ZVIJEZDA HRVATSKE REPREZENTACIJE 'OPRALA' SAVEZ 'Uvijek se nešto čeka i vodi borba tko će biti predsjednik...'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 11. studeni 2016. 14:56

Bojan Bogdanović osvrnuo se na stanje u hrvatskoj košarci. Progovorio je o situaciji u Hrvatskom košarkaškom savezu i novom izborniku, a učinio je to hrvatski košarkaš Brooklyn Netsa u razgovoru za RTL u kojem je progovorio i o svojim očekivanjima u NBA-u i statusu u klubu.

"Kod nas u Hrvatskom košarkaškom savezu takvo stanje vlada već par godina. Uvijek se nešto čeka i vodi borba tko će biti predsjednik, te se kasno traži izbornik. To nije dobro za našu košarku..."

O Aci Petroviću.

"Što se tiče izbornika Aco Petrović konačno je pokrenuo nešto, lavinu dobrih rezultata, donio pozitivno vibracije kroz medije i ljude koji vole košarku i zato mislim da nema nikakve potrebe za promjenom u sljedećem periodu, ali s obzirom na to da ne znamo tko vodi Savez stvarno ne znam što će se dogoditi".

O vlastitoj formi u trećoj sezoni u Netsima.

"Podižem ljestvicu iz godine u godinu i mislim da se to vidi na brojkama i minutaži. Prve sam godine igrao po principu toplo-hladno, druge godine sam bio puno bolji nego u rookie sezoni, a eto treća sezona trebala bi biti moja najbolja dosad", objašnjava Bogdanović.

Epitet najboljeg strijelca olimpijskog turnira u Riju malo je promijenio njegov status.

"Malo sam više dobio na važnosti , imam veću minutažu i lopta je više kod mene. Nadam se da će tako ostati".

Linker
06. svibanj 2024 00:34