Eric Hartline / USA Today Sports / Reuters
ZA SVAKU POHVALU

VIDEO: PRIREDIO PRAVI ŠOU! MAESTRALNA PREDSTAVA DARIJA ŠARIĆA Pogledajte kako je Hrvat odigrao jednu od najboljih utakmica otkako je stigao u 76'erse

Piše: Hrvoje SliškovićObjavljeno: 17. siječanj 2017. 09:34

Dan Martina Luthera Kinga najdraži je praznik europskim ljubiteljima NBA zbog ranih početaka brojnih utakmica. Tako smo u ponedjeljak stigli vidjeti i sjajno izdanje Darija Šarića u pobjedi Philadelphije u Milwaukeeju (104-113).

Hrvatski reprezentativac bio je među najzaslužnijima u trenucima kad su Sixersi stizali i prestigli domaćina. Zaslužio je igrati i završnicu, ali trener Brown nije imao sluha. Sedamnaest koševa, devet skokova, četiri asista i jedna krađa za samo 24 minute.

Dan nakon što je unutar samo nekoliko sati odigrao dvije utakmice, Ivica Zubac upisao je novi, i to jedan od najboljih nastupa, za LA Lakerse. Za samo devet minuta postigao je četiri koša, uz pet skokova i jednu asistenciju u domaćem porazu Lakersa od Detroita 97-102.

Bogdanović je potpisao osam koševa u novom posrtaju Brooklyna, ovaj put od Houstona (112-137). Hardenov triple-double: 22 koša, po 11 asistencija i skokova.

Linker
26. travanj 2024 17:14