CROPIX
DERBI OSTAO U SJENI INCIDENTA

SPORTSKI DUH PROTIV SRAMOTNOG HULIGANSKOG NAPADA U ZAGREBU Klupski liječnik Cedevite pružao pomoć navijaču Partizana

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 13. veljača 2017. 14:55

Veliki derbi ABA lige između Cedevite i Partizana ostao je u sjeni ružnog incidenta koji se dogodio u jednom kafiću u blizini Doma sportova.

Skupinu navijača beogradskog kluba napala je skupina zgrebačkih huligana. Policija je uhitila jednog od napadača, a u kratkom napadu ozlijeđen je i konobar te navijač Partizana.

Oglasili su se nakon svega iz KK Cedevite, izrazili veliko žaljenje zbog incidenta, ali i otkrili kako je klupski liječnik dr. Tomislav Cerovečki ozlijeđenima ukazao pomoć.

"Svi u KK Cedevita žalosni smo zbog incidenta koji je, nakon odlične utakmice održane u iznimno pozitivnoj atmosferi, izazvala nekolicina huligana u ugostiteljskom objektu u blizini dvorane. Kao klub smo ponosni na sportski duh koji vlada na natjecanjima na kojima sudjelujemo i oštro osuđujemo svako nasilje, na terenu i izvan njega jednako. Nasilje stoji izravno protiv svega što sport predstavlja, a mi predstavljamo sport. Žao nam je što je sinoćnji incident nakon utakmice zasjenio veliki sportski događaj", napisali su iz Cedevite.

Linker
25. travanj 2024 12:11