Foto: Tom Dubravec / CROPIX / CROPIX
PREŽIVIO LEVSKI

JUNAK PROTIV LOKOSA, A UMALO POSTAO TRAGIČAR PROTIV BUGARA 'Bili smo smireni u najtežim trenucima! Promašaji? Ispričavam se navijačima'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 21. srpanj 2017. 11:17

Hajduk je izborio nastavak europske priče s dvije pobjede protiv bugarskog Levskog. Nakon 1-0 u prvom susretu, Hajduk je u uzvratu u Sofiji slavio 2-1. Pogotke su za Hajduk postigli Frank Ohandza (80) i Ante Erceg (86), dok je strijelac za Bugare bio Sergiu Bus (69).

Hajduka sljedeći tjedan u 3. pretkolu čeka danski Brondby koji je s ukupnih 3-2 prošao finsku Vaasu. Prva utakmica se igra u Danskoj, a uzvrat je u Splitu. Bilo je gusto u Bugarskoj jer nakon silnih promašaja Levksi je zabio, ali u samoj završnici ipak je izboreno 3. pretkolo. Pobjednički pogodak zabio je Erceg, ali se prije samog gola dobro i napromašivao.

- Ispričavam se navijačima zbog promašaja. Nismo mi gubili živce, nego smo bili smireni u najtežim trenucima. Za Levski smo se dobro pripremili, ne sumnjam da ćemo i Brondby dobro analizirati.

Nikolaj Mitov, trener Levskoga:

- Puno smo grešaka uradili. Priznajem, imali smo sreće i strpljenja doći do vodstva, ali nismo sačuvali rezultat. Kad sve zbrojimo nemamo igrače kao što ih ima Hajduk. Nismo bili preplašeni, pružili smo maksimum. sve od sebe, ali na kraju moram čestitati Hajduku, bio je ukupno bolji.

Linker
26. travanj 2024 03:16