Gonzalo Arroyo Moreno/Getty Images
'FENOMENALNA PREDSTAVA'

GLAVOBOLJA ZINEDINEA ZIDANEA ZBOG MATEA KOVAČIĆA Španjolski mediji su oduševljeni Hrvatom, a slavni trener Reala na velikim je mukama

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 01. kolovoz 2017. 13:20

"Fenomenalna igra Matea Kovačića u američkom El Clasicu protiv Barcelone (3:2 pobjeda Barcelone) dala je treneru Reala Zinedineu Zidaneu glavobolju", piše Marca na početku teksta naslovljenog 'Kovačić otežao život Zidaneu'.

"Luka Modrić, Toni Kroos i Casemiro bili su prvi izbor za Realov vezni red i očekivalo se da će se Hrvat za mjesto boriti s Marcosom Llorenteom, Iscom, Danijem Ceballosom, Marcom Asensiom i Lucasom Vazquezom. Međutim, slika je sada nešto kompliciranija nakon Kovačićeve izvrsnosti. Bio je jedan od najboljih igrača protiv Katalonaca i zabio je prvi Realov gol", nastavlja u tekstu novinar Marce Pablo Polo.

Sjajan gol i atraktivni potezi u El Clasicu protiv Barcelone otvorili su oči i onima koji su najmanje vjerovali u Kovačića, pa sad hrvatski veznjak puca na udarnu postavu. U hvalosjpevima je o njemu nakon derbija pisao i Realu naklonjen As, ali i Barceloni naklonjeni mediji.

"Velika konkurencija u veznoj liniji natjerala je mladog igrača da razmišlja o odlasku, ali Zidane mu vjeruje. Ostaje uvjeren u Hrvata i ono što mu može dati tijekom duge, naporne sezone. U ovom trenutku Kovačić radi svoj posao, uzvraća na najbolji način na povjerenju koje mu je ukazano i maksimalno koristi svoju minutažu", zaključuje Marca.

Linker
26. travanj 2024 11:23