Igrači Dinama pozdravljaju publiku
 Ante Cizmic / CROPIX
K'O IZ TOPA

DINAMOV BRANIČ ODUŠEVLJENO ISPALIO 'Ako Pogba vrijedi 90 milijuna, onda Rog vrijedi 190'

Piše: Dražen KuzmanićObjavljeno: 11. kolovoz 2016. 00:48

Pjesma se orila iz Dinamove svlačionice nakon velike pobjede nad Hajdukom (4:0), a prvi je pred mikrofone izašao Gordon Schildenfeld.

- Došli smo tu kako bismo pokazali svoju igru, premda je ovako visoka pobjeda neočekivana, ali ne i nezaslužena. Moram priznati da nam je bilo teško igrati, jer je teren bio u očajnom stanju, travnjak nije bio vrijedan ovog derbija. Ne pamtim da je ikad bio u ovakvom stanju, bio je Bože sačuvaj. Navijači su bili fenomenalni, ambijent je bio prekrasan. Igrali smo strpljivo otpočetka, bili smo organizirani u obrani i opasni u napadu.

Posebno je bio raspoložen Marko Rog, koji je zabio dva gola...

- Ako Pogba vrijedi 90 milijuna, onda Rog vrijedi 190 - misli Šifo.

- Odigrao je odlično, stvarno je bio briljantan. Otkako je došao u Dinamo, strašno je napredovao, sada koristi i najmanji mogući prostor koji mu se ukaže. I Fernandes je zabio dva gola, zato ga imamo. Pobjeda je vrednija utoliko što smo igrali bez kapetana Antolića, a Stojanović je također bio ozlijeđen. Hajduk je dobro krenuo u prvenstvo, nama ova pobjeda puno znači, ali utrka još nije gotova, tek je krenulo.

Hajdukovci su u miks-zoni prolazili pognutih glava, a jedan od rijetkih koji je progovorio bio je Ahmed Said.

- Težak je ovo poraz za nas. Primili smo gol u najgori mogući trenutak. Da je ostalo 0:0 na poluvremenu, imali bismo šansi u nastavku, ovako je to njih podignulo. Moramo im čestitati i reći da su u ovoj utakmici bili bolji, premda je razlika prevelika.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
02. svibanj 2024 00:32