Cropix/Damir Krajač
LOŠE VIBRE U ULICI PJESNIKA

DRAŽEN MEDIĆ SE SKORO POTUKAO S JELIČIĆEM U KRANJČEVIĆEVOJ! Redari jedva spriječili fizički okršaj nakon žestokih međusobnih uvreda!

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 29. rujan 2016. 14:28

Iako su se u Kranjčevićevoj ulici, poslije remija sa Solinom, nadali preporodu, odnosno četvrtoj pobjedi, na koncu su sa solidnim sastavom Novigrada, zahvaljujući vrataru Josipu Čondriću, uspjeli izvući drugi uzastopni bod (0-0).

No mnogo zanimljiviji duel tog drugoligaškog sraza Zagreba i Novigrada odigrao se - pored klupa!

Zbog verbalnog duela u 62. minuti, naime, udaljeni su s klupe predstavnik Zagreba Dražen Medić i trener Novigrada Dinko Jeličić. Oni su se prethodno počastil ružnim riječima. “Majmune jedan”, dobacio je Dražen Medić treneru Novigrada Jeličiću, a ovaj mu je uzvratio sa “seljačino jedna”. Njihov fizički okršaj prilikom izlaska s igrališta u tunelu spriječili su redari.

Isključenje i tučnjavu koja se umalo dogodila nisu željeli komentirati nakon utakmice. Medić se smjestio na sjevernoj strani tribine, a Jeličić na južnoj. Poslije utakmice, Jeličić je vidno raspoložen, pozdravljajući se sa poznanicima u društvu supruge i djece napustio stadion s velikim bodom u džepu.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
22. travanj 2024 11:49