Duje Klaric / Hanza Media / Hanza Media
NOVO IME U HAJDUKU

FOTO: POGLEDAJTE KAKO JE IZGLEDAO PRVI TRENING BIJELIH POD PALICOM ŠPANJOLCA 'One touch, pass the ball! Quality not quantity'

Piše: Dražen KuzmanićObjavljeno: 05. prosinac 2016. 18:49

Joan Carrillo odradio je u ponedjeljak popodne prvi trening s igračima Hajduka nakon što je ujutro imenovan šefom struke Bijelih.

Trening na glavnom igralištu stadiona Poljud bio je pola sata otvoren za predstavnike medija. Na travnjaku na početku nisu bili Erceg, Ohandza, Savvas i Jefferson koji imaju lakše ozljede. Nakon sastanka s igračima Carrillo je izašao na teren, a s njim su radili Marko Lozo i Vik Lalić, koji su vodili utakmicu u Koprivnici, a inače su na čelu druge momčadi.

Za vratare je bio zadužen Vedran Runje. Još se ne zna tko će sve biti u Carrillovu internacionalnom stožeru, imena njegovih suradnika mogla bi bi biti poznata danas-sutra. Odmah je trener iz Španjolske naredio igranje s loptom, vježbalo se dodavanje i iznošenje od vratara do napada. On je na centru zapovijedao i davao upute igračima na engleskom:

- One touch! Pass the ball! Quality not quantity! - vikao je Carrillo tražeći da se lopta dodaje iz prve te da je važnija kvaliteta, a ne kvantiteta.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
26. travanj 2024 11:57