CROPIX
'ŽELJA NIKAD NIJE BILA UPITNA'

FOTOGRAFIJA DANA I POTPUNI PREOBRAŽAJ U MAKSIMIRU 'Kad smo ozbiljni, onda to baš ovako izgleda. Mi ne odustajemo od naslova!'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 30. travanj 2017. 10:28

Dinamo je u 31. kolu HNL-a pregazio Cibaliju sa 6:0 i prekinuo niz od dva poraza, a zanimljive su izjave nakon utakmice dali i trener Ivajlo Petev, ali i igrači koji su pokazali da nema predaje u Maksimiru.

"To nam je baš trebalo, ovakva utakmica, naletjeli su nam Vinkovčani u najgorem trenutku za njih. Kad smo ozbiljni, kad se slušaju upute s klupe, onda to ovako izgleda. Ostaje žal za još nekim šansama, ali bilo je dobro sve, puno golova, puno šansi. Što se mene tiče, igrao sam opet na drugoj poziciji, no meni to nikad nije problem. Ovo je mali korak prema gore, nije to nešto veliko jer znamo kolika je razlika između Dinama i Cibalije, ali cilj je podići se do zadnje utakmice s Rijekom i finala Kupa. Ne odustajemo od naslova, idemo napraviti svoj dio posla, ali ako Rijeka nastavi ovako, zasluženo će osvojiti prvenstvo", rekao je Mario Šitum koji je ponovno odigrao vrlo dobru utakmicu.

Sammir i Ante Ćorić ostali su na klupi, a Nikola Moro startao je od prve minute, borio se za svaku loptu, a jedan od njegovih duela ostao je zabilježen objektivom našeg fotoreportera kao fotografija dana iz Maksimira.

"Nakon ova dva poraza pao je s nas pritisak, na treningu smo se zadnjih dana čak i smijali, atmosfera je dobra, imali smo veliku želju pokazati što možemo, to smo i napravili. Znali smo da će trener ostati, da neće otići, izgledali smo dobro na travnjaku i vjerujem da će tako biti i do kraja. Zadovoljan sam i svojim igrama, znam da još trebam napredovati, a želja nikada nije bila upitna", zaključio je Moro.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
21. travanj 2024 19:44