CROPIX
'VJERUJTE, NIJE MI LAKO'

PETEV ZATEČEN DOGAĐAJIMA NA MAKSIMIRU 'Žalosno je to što se dogodilo! I još smo na kraju drhtali'; PONIŽENI TRENER ISTRE: 'Zatečen sam situacijom'

U susretu 34. kola Prve HNL u Zagrebu su nogometaši Dinama slavili protiv pulske Istre 1961 s 2-1 (2-0) i ostali u igri za prvaka.
Piše: Davorin OlivariObjavljeno: 17. svibanj 2017. 22:58

Na press konferenciji u Maksimiru, shodno događajima, glavni lik bio je trener Istre Marijo Tot, kojem su vlastiti igrači na početku susreta doslovno - okrenuli leđa.

- Čini mi se da je Istra odigrala pristojnu utakmicu protiv boljeg protivnika. Na kraju smo mogli i šokirati Dinamo koji se uspavao. Nije bilo sreće i rezultat je za nas negativan - kazao je u uvodu Tot.

Onda je uslijedio zanimljiviji dio, onaj o situaciji u Istri...

- Činjenica je da imamo izvjesnih problema, međutim, svi smo mi profesionalci, ja sam svoj posao pošteno radio, što se vidi po rezultatima. Naši igrači su danas odradili dobar posao, borili su se i dali svoj maksimum. Sad je na klubu da u ovim danima do kraja sezone donese najbolju odluku za sve strane. Trener sam pod ugovorom, radim svoj posao, zatečen sam situacijom, nosim se s tim koliko mogu u ovom trenutku. Nije mi lako, ali radit ću svoj posao dok se to od mene traži.

Rekao je Tot da je cijeli tjedan radio s igračima...

- Ali iskreno, nisam pred njih postavljao neke velike zadaće i ideje. Činjenica je da je komunikacija sužena, to se mora riješit na dobrobit kluba - zaključio je Tot.

Trener Modrih Ivajlo Petev dao je podršku kolegi... Na pitanje kako komentira okretanje leđa Totu, rekao je:

- To je žalosno!

O igri Dinama rekao je ovo.

- Imali smo pet-šest čistih šansi, ali nismo bili koncentrirani i na kraju smo se u onih sedam minuta tresli. Kod gola smo napravili grešku. Ova utakmice je trebala biti skroz drukčija, ali tako je ispalo.

Pohvalio je kapetana.

- Domagoj Antolić je odigrao izvrsnu utakmicu. Jednu od najboljih.

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
04. svibanj 2024 22:17