Zeljko Hajdinjak / Cropix / CROPIX
DONOSI GAZZETTA

POMAMA ZA DINAMOVCIMA U ITALIJI Kakav bi to transfer bio: Vratar Modrih kao nasljednik legendi?

Piše: Davorin OlivariObjavljeno: 09. prosinac 2016. 09:48

Nećemo više špekulirati s mogućim dolascima pojačanja u Dinamo dok ne saznamo nešto konkretnije. Jučer smo saznali da su Modri počeli razgovore s mogućim pojačanjima, ali da nema ništa konkretno, pa se onda nećemo baviti predviđanjima dok ne bude neke ozbiljnije priče, utemeljene na pravim informacijama.

Ima, međutim, nekih novosti kad se radi o mogućim odlascima. Pisali smo neki dan tko bi mogao mahnuti na pozdrav plavoj svlačionici. Jedan od igrača kojeg smo spominjali je El Arabi Hilal Soudani. Saznajemo da je za njega ozbiljno zainteresiran Torino, te da bi se ovih dana moglo krenuti u pregovore oko transfera Alžirca u Serie A.

Kad smo kod Talijana, Gazzetta dello Sport piše da je Juventus traži nasljednika Gianlugija Buffona u dva mlada vratara, Alexu Meretu i - Adrianu Šemperu! Meret (19) je vratar Udinesea na posudbi u SPAL-u, momčadi Serie B. Kako tvrde neki izvori, Šemper nije zadovoljan svojim trenutačnim statusom, jer je došao u situaciju da uopće ne brani.

Nema ga ni u drugoj momčadi Modrih koja igra u Drugoj ligi, pa drži da bi stalnim boravkom na klupi mogao stagnirati u razvoju. Po onome što saznajemo u Maksimiru, Šemper ima dosta ponuda iz etabliranih klubova, što je logično, s obzirom na njegovu mladost. Također, budući da je Livaković čvrsto prigrabio ‘jedinicu’, teško je vjerovati da će uskoro među vratnice.

No, isto tako u plavom klubu su postavili golem odštetni zahtjev, koji je dvocifren kad su milijuni eura u pitanju. Ta priča s mladim Šemperom mogla bi također biti zanimljiva ovog zimskog prijelaznog roka.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
26. travanj 2024 10:18