Foto: Srdjan Vrancic / CROPIX
REAKCIJA IGRAČA

RIJEKIN JUNAK POBJEDU POSVETIO KĆERKICI, HAJDUKOV VRATAR NIJE SKRIVAO RAZOČARANJE 'Tužan sam, žao mi je naših navijača'

Piše: Marijan ProjićObjavljeno: 13. svibanj 2017. 23:17

Hajdukova pobjednička serija na Rujevici je zaustavljena na brojci pet. Rijeka je u Jadranskom derbiju slavila s 2:0, a Hajdukov vratar Dante Stipica bio je nemoćan kod oba primljena gola.

- Tužan sam. Izgubili smo utakmicu. Nemam što posebno reći. To su takve prigode, rekao je Stipica za Slobodnu Dalmaciju.

Prvi gol iz velike daljine vam je uletio?

- Sve se poklopilo, od toga da se sve odvilo na brzinu, i to iz auta kojega smo morali bolje braniti, do šuta Maleša i neulaska u blok naših igrača, da mu zasmetaju. Morali smo se postaviti bolje u toj situaciji. Poslije smo imali kvalitetnih šansi da napravimo nešto više. Digli smo se nakon početka...

Moglo je bolje završiti, a vi ste do kraja spašavali?

- Pa da, moglo je bolje, jer imali smo i mi kvalitetne šanse da ih iznenadimo. Nismo uspjeli. Stvarno mi je žao zbog toga i naših navijača. Falio mi je huk naših navijača. Moramo nalaziti rješenja bez ikakvih izlika i najbolje se odužiti u idućim utakmicama. Nastavit ćemo osvajati bodove, to mogu poručiti – rekao je Stipica.

Riječi trenera izazvale su osmjeh na licu Maleša, ali kapetan s klupe unatoč pohvala trenera i eurogolu kojim je otvorio vrata pobjede nije promijenio stavove.

– Uvijek je lijepo čuti pohvale, ali ovo je pobjeda cijele ekipe, izjavio je Maleš koji je gol posvetio svojoj maloj kćerkici Lari koja je nakon utakmice završila u naručju tate na terenu. – Sigurno da mi je drago zbog gola. Osjećaj je fenomenalan, ali najvažnija je pobjeda i da smo dobro odigrali, zaključio je Maleš.

Zadovoljan utakmicom bio je Zuta.

- Znali smo da nas čeka teška utakmica i da moramo pružiti maksimum želimo li doći do pobjede, izjavio je makedonski reprezentativac.

– Mislim da u prvom poluvremenu Hajduk nije bio loš. Mi smo jednostavno bili bolji, osobito u prvom dijelu. U drugom su oni preuzeli inicijativu, ali u konačnici uspjeli smo zadržati kontrolu i ostvariti važnu pobjedu. Korak smo bliže naslovu, ali tu su još tri utakmice, prva sa Slaven Belupom i moramo samo nastaviti igrati ovako, zaključio je Zuta.

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
20. travanj 2024 18:20