Ronald Gorsic / Hanza Media / Hanza Media
KOBNI JEDANAESTERAC

VIDEO: TOLIKO JE PUTA BIO JUNAK, ALI OVA POGREŠKA MOGLA BI SE POKAZATI JAKO SKUPOM Rijekin tragičar nakon penala: 'Nama se ovakve stvari nisu sudile'

Piše: Damir DobrinićObjavljeno: 07. svibanj 2017. 10:21

Lovro Majer prometnuo se u junaka pobjede Lokomotive protiv Rijeke. Iako najmlađi na travnjaku, bez zadrške je u 90. minuti uzeo loptu, namjestio je na 'kreč' i nakon više od godinu dana nanio Rijeci prvi poraz u službenim utakmicama. Među posljednjima je izašao iz svlačionice, ali osmijeh s lica nije skidao.

- Kakav je osjećaj poraziti lidera? Odličan. Drago mi je što sam se vratio nakon tih problema s ozljedom koje sam imao. Mislim da sam odigrao jako dobru utakmicu, ali najvažnija je naša pobjeda - govorio je Majer nakon utakmice.

Svoj drugi pogodak u HNL-u zabio je kao rutiner iako je bio najmlađi igrač na travnjaku.

- Je li se gol smanjio? Nije. Nije bilo treme. Odlučio sam odmah gdje ću pucati, puknuo najbolje što mogu i dobro je završilo. Ušao sam dobro u utakmicu, super sam se osjećao… Mislim da sam puno napredovao od početka sezone, odigrao sam puno utakmica i stvarno se dobro se osjećam.

Umjesto proslave, najavio je nove pobjede.

- Neće biti nešto posebno. Idemo se odmoriti pa u nove pobjede - dodao je junak Lokosa.

Tragičar u riječkim redovima bio je Franko Andrijašević. Nakon što je toliko puta bio junak, sada se baš njemu dogodio trenutak koji je Lokomotivi otvorio vrata pobjede.

- Napravio sam očito taj nespretni penal. Učinilo mi se da sam ga u zadnji trenutak pustio... Komentirali smo da se u dva-tri navrata nas povuklo pa se nije ništa sudilo. Nažalost, dobio sam i treći žuti, nema me sljedeću utakmicu, ali očito je tako moralo biti - poručio je Franko Andrijašević.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
27. travanj 2024 06:05