SN/Arhiva
VELIKI INTERES

PRAVA NAJEZDA DINAMOVIH NAVIJAČA NA ULAZNICE ZA JUVENTUS Zapad dolje već je rasprodan, slično 'prijeti' i ostalim tribinama maksimirskog stadiona

Piše: Tomo NičotaObjavljeno: 24. rujan 2016. 22:04

Ako je netko mislio da će Dinamove loše igre i smjena Cice Kranjčara smanjiti interes za Ligu prvaka, prevario se. Sudeći po jučerašnjim slikama iz Maksimira, stadion će u utorak biti dobro popunjen.

Naravno, dobar dio ljudi ne privlači samo Dinamo, već im je magnet Juventus, koji ima dosta simpatizera i u Hrvatskoj, ali u svakom slučaju lijepo je vidjeti gužve pred maksimirskim blagajnama. U subotu je, naime, počela prodaja pojedinačnih ulaznica za susret s Juventusom, od ranog jutra kod "ticket pointa" stvarali su se redovi, još i u popodnevnim satima kolona je bila pozamašna. A radile su, praktički, sve blagajne. Pao je Dinamu i server, jer je očito bilo puno i onih koji su ulaznice htjeli kupiti online.

Štoviše, već u popodnevnim satima rasprodane su ulaznice za zapad dolje, ostale su još u prodaji istok i sjever dolje. Navala kakva se dugo ne pamti, prekrasna slika i vrhunska najava za veliku utakmicu. Pogotovo kad se sjetimo da su Modri i u Ligi prvaka znali imati prazan, očajno prazan stadion.

SN/Arhiva

odsjetimo, cijene pojedinačnih ulaznica su: istok 250 kuna, sjever 200 kuna, a u prodaji su sve do kraja prvog poluvremena utakmice s Juventusom i paketi ulaznica za sve tri utakmice u skupini.

Linker
26. travanj 2024 10:17