CROPIX
NEMA STRAHA

STIGLE PRVE REAKCIJE S RUJEVICE NA ŽDRIJEB 'Izvukli smo najtežeg mogućeg suparnika, ali tako je bilo i kada smo dobili Salzburg. Ne bojimo se nikoga'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 04. kolovoz 2017. 16:38

Iz Rijeke su stigle prve reakcije na ždrijeb doigravanja Lige prvaka.

Dojam je da je Olympiacos uistinu bio najteži mogući suparnik, a s time se slaže zamjenik sportskog direktora kluba s Rujevice Ivan Mance.

"Izvukli smo po nekakvom renomeu najjačeg mogućeg suparnika u skupini klubova koje smo mogli izvući. No, tako je bilo i na prošlom izvlačenju kada smo dobili "Salzburga". Već u tim utakmicama dokazali smo da imamo trenera i momčad za vrhunske stvari", rekao je Mance, prenosi Novi list.

"Olympicos je grčki velikan koji je osvojio pregršt trofeja, to je klub s ogromnim budžetom i momčadi u kojoj ima nekoliko velikih zvijezda. Međutim, Rijeka se ne boji nikoga, ali svih respektira. Vjerujemo u Matjaža i ove dečke, našega 12. igrača, navijače, Armadu... Bit ćemo spremni za te dvije utakmice! - dodao je Mance.

Prva utakmica igra se u Grčkoj 15. ili 16. kolovoza, a uzvrat je tjedan dana kasnije na Rujevici. Pobjednik ostvaruje plasman u Ligu prvaka, a poraženi u Europsku ligu.

Varazdin, 310517.
Gradski stadion Varazdin.
Finale nogometnog Kupa Hrvatske, utakmica GNK Dinamo - HNK Rijeka.
Na fotografiji: Ivan Mance.
Foto: Zeljko Hajdinjak / CROPIX
Foto: Zeljko Hajdinjak / CROPIX

Linker
27. travanj 2024 00:22