Reuters / Stefan Wermuth Livepic
'DOTAKLI SAMO DNO'

VIDEO: POTPUNI RASPAD SUSTAVA U ARSENALU Bijesni navijači tjeraju Wengera: 'Ovo je je*ena sramota'; Postali smo predmet sprdnje!; Igraju k'o pi***!'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 08. ožujak 2017. 13:02

Nakon debakla Arsenala u osmini finala Lige prvaka protiv Bayerna (1:5) navijači su na društvenim mrežama očekivano svoj bijes iskalili na menadžeru Arseneu Wengeru koji je za kormilom kluba od 1996. godine i očito nema namjeru dići sidro iako mu na kraju sezone istječe ugovor. U klubu se premišljaju da mu ponude novi ugovor, a velikoj većini navijača sjevernolondonskog kluba takva je ideja - apsurdna.

Dok jedni vrijeđaju francuskog menadžera i ultimativno traže njegov odlazak, drugi se šale na račun kluba i onoga što je postao posljednjih godina.

Jedan od navijača napisao je kako je Arsenal nakon sinoćnjeg debakla promijenio klupski grb, a fotošopom je umjesto slavnog topa stavljen pištolj na vodu.

Jedan navijač imao je inspiracije i za vic. "Upita novinar Wengera nakon susreta: 'Ne mislite li da je vrijeme da se oprostite s Arsenalovim navijačima?' Wenger odgovara: 'Zašto? Kamo oni idu?'". Aluzija je jasna.

"Ovo je je*ena sramota. Dotaknuli smo samo dno, a igrači igraju kao pi**e", bijesnio je jedan od navijača nakon susreta.

Piers Morgan, inače poznati britanski novinar i veliki fan Arsenala, na društvenim je mrežama po tko zna koji put prozvao Wengera i zatražio njegov odlazak.

"Sada je službeno. Postali smo predmet sprdnje... Nijedan iskreni navijač Arsenala ne može stajati uz Wengera. Sinoćnje poniženje označilo je kraj jedne ere", napisao je Morgan.

Ipak, možda su Arsenal najviše bocnuli baš iz Bayerna. Poruka koja je osvanula na njihovom službenom profilu sve je govorila.

Linker
26. travanj 2024 03:47