Steve Bardens/Getty Images / Getty Images
BOLJE DA GA NIJE ČUO

NAJBOLJI BELGIJSKI NOGOMETAŠ KAO IZ TOPA 'On je definitivno najgluplji u momčadi Chelseaja'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 23. kolovoz 2016. 23:40

Donedavni izbornik Italije, Antonio Conte nakon završenog Europskog prvenstva u Francuskoj krenuo je u novu avanturu na Otoku. Talijanski strateg preuzeo je palicu u Chelseaju s kojim je dobro krenuo u novu sezonu obzirom da iz dvije utakmice ima i dvije pobjede.

Za Chelsea će najvažnije biti u kakvom će izdanju biti njihov najbolji nogometaš, Belgijanac Eden Hazard koji u prethodnoj sezoni nije bio na željenoj razini. Upravo njega je većina navijača Bluesa okarakterizirala kao glavnog 'krivca' u Chelseajevom posustajanu u borbi za naslov engleskog prvaka.

Hazard je u posljednjem razgovoru za tamošnje medije izjavio kako će Chelsea ove sezone svim silama napasti titulu prvaka jer imaju najbolju momčad i vjerojatno i najboljeg trenera.

Zanimalo su novinare svakakve stvari i mišljenje Belgijanca, a jedno od pitanja, šaljivog tona, bilo je i za koga smatra da je najgluplji nogometaš u Chelseajevoj svlačionici. Belgijanac je kao iz topa odgovorio 'Diego Costa'. Kao najpametnijeg u ekipi je nazvao sebe, ali samo kada je u pitanju igra na terenu, dok je van terena među glupljima. Osim odgovora zanimljivo bi bilo vidjeti i reakciju Španjolca, ali jedno je sigurno, neće se Hazard dobro provesti.

Linker
23. travanj 2024 21:52