Screenshot
IZBJEGNUTA TARGEDIJA

JEDAN OD NAJBOLJIH NOGOMETAŠA SVIJETA TEŠKO OZLIJEĐEN U PROMETNOJ NESREĆI! Život mu spasio sigurnosni pojas!?

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 29. rujan 2017. 10:33

29-godišnji nogometaš Manchester Cityja Sergio Aguero teško je ozlijeđen u prometnoj nesreći kada se vraćao s koncerta omiljenog mu pjevača Malume u Amsterdamu.

U ranim jutarnjim satima njegov se automobil zabio u rasvjetni stup, pri čemu je slavni Argentinac slomio dva rebra i po prvim procjenama morat će pauzirati najmanje dva mjeseca.

Aguero je sjedio na suvozačevom mjestu u taksiju, a po riječima policajaca koji su radili očevid, slavnog je nogometaša od možda i kobnih posljedica u trenucima dok se vozio prema aerodromu spasio sigurnosni pojas.

Aguero i kolumbijska pop zvijezda odradili su i zajedničko fotografiranje prije i poslije koncerta, a da su veliki prijatelji pokazuju i fotke koje su objavili na Instagramu.

@maluma . Gracias por la invitación !!

Objavu dijeli Sergio Leonel Agüero (@10aguerosergiokun)

Nažalost po slavnog nogometaša ova će večer ostati zapisana crnim slovima u njegovoj karijeri. Drugi najbolji strijelac u povijesti Manchester Cityja mora na dužu pauzu nakon što je zabio već šest golova na početku sezone, a težak je to udarac i za reprezentaciju Argentine u čijem je dresu zabio 34 pogotka i dijeli četvrto mjesto na listi vječnih strijelaca s legendarnim Maradonom, inačem svojim bivšim puncem.

Vijest o prometnoj nesreći argentinskog majstora izazvala je šok među navijačima 'Građana', dok se Pepe Guardiola još nije oglasio. City je sjajno ušao u sezonu i nakon šest kola vodi na ljestvici s pet pobjeda i jednim neodlučenim ishodom, te sjajnom razlikom pogodaka 21-2.

Ovoga vikenda City očekuje derbi protiv aktualnog prvaka Chelsea.

Linker
20. travanj 2024 19:26