Duje Klaric / CROPIX / CROPIX
NE ZANIMA GA NOVAC

ODBAČENI HAJDUKOVAC POTPUNO IZNENADIO Primio rekordnu ponudu iz bogate lige, ali ostaje gdje je: 'Pokazao je veliku privrženost...'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 25. veljača 2017. 00:20

Ivan Lendrić, nekadašnji igrač splitskog Hajduka, danas igra za Željezničar u Bosni i Hercegovini te se s 10 pogodaka prometnuo u drugog strijelca lige, a dobre igre nisu promaknule niti bogatim Kinezima.

Neimenovani kineski klub je, navode bosanskohercegovački mediji, poslao rekordnu ponudu u povijesti Željezničara, ali i ijednog kluba iz te BiH, no Lendrić želi najprije dovršiti započeto.

- Realizacijom ovog transfera klub bi dobio na financijskoj stabilnosti, ali ekipa bi ostala bez prvog strijelca samo dva dana uoči početka drugog dijela sezone. Nakon razmjene mišljenja između rukovodstva kluba, sportskog direktora Aldina Čenana, trenera Slavka Petrovića, Ivana Lendrića i kapetana Zajka Zebe, usuglašeno je da se s eventualnim transferom ipak pričeka do ljetnog prijelaznog roka. Posebno ističemo da je Ivan Lendrić pokazao veliku privrženost ekipi i klubu jer je odlučio da ispred osobnog interesa stavi interes NK Željezničar, a imao je mogućnost da odluči drugačije - navode iz NK Željezničar.

Linker
26. travanj 2024 15:03