FOTO Ivan Cilic
ISKORAK NA EUROPSKI ZAPAD

BIVŠI HAJDUKOVAC STUPA NA VELIKU SCENU NAKON 'LUDOG' RAZDOBLJA Psovali mu 'majku ustašku', 'osvetio' im se u Europi, a sada je ugrabio priliku života

 
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 08. srpanj 2017. 17:51

Bivši napadač Hajduka i dosadašnji član Željezničara Ivan Lendrić ostvario je transfer u francuskog drugoligaša Lens, a odšteta iznosi oko 300.000 eura.

Lendrić je tijekom godine i pol dana provedene u sarajevskom klubu postigao ukupno 29 golova u svim natjecanjima te se prometnuo u jednu od glavnih karika sastava. Nedavno je zabio i u Europskoj ligi protiv crnogorske Zete i tako pridonio prolazu u drugo pretkolo, ali prije samo koji tjedan stvari nisu izgledale sjajno.


Ivan Lendrić - 19 golova za FK Željezničar... by clipsbh

Naime, Lendrića su krajem prošle sezone izvrijeđali vlastiti navijači prilikom izlaska iz igre na jednoj utakmici psujući mu 'majku ustašku', što je - kako je i sam priznao - teško palo samom igraču.

No, sada okreće novu stranicu, Lens je poznat klub u francuskim okvirima makar i ne igraju tako dobro posljednjih godina, ali 25-godišnjak ima priliku pokazati se na velikoj sceni.

Inače, ponikao je u Hajduku gdje je ostao do 2012. godine kada odlazi u belgijski Waregem, a nakon toga igra za Lokomotivu, Kapfenberg, Sudtirol, Celje, Milsami i AOK Kerkyru.

Linker
07. svibanj 2024 02:17