Getty Images, sn ilustracija
PREVRTANJA U TURSKOM VELIKANU

PRAVI KAOS ZA TUDORA NA STARTU Potjerao dvojicu, a sada kritizira i najveću zvijezdu: Radi li konačno red u svlačionici, ili se totalno pogubio?

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 28. veljača 2017. 09:56

Igor Tudor burno je započeo svoje najveće trenersko iskušenje. S 38 godina dobio je u ruke jako vrući krumpir s kojim vodi borbe od samog početka, a sada su se svi počeli pitati je li problem u 'krumpiru', ili 'zelenom' Tudoru.

Nakon vatrenog krštenja u svojoj prvoj utakmici na klupi Galatasaraya, u kojoj je odigrao 1:1 kod 'fenjeraša' Rizespora, uslijedilo je i vatreno krštenje pred domaćim navijačima i to u jednom od najvećih turskih derbija. Tudor je podbacio i tu, porazom 1:0 od Bešiktaša.

Uoči prve utakmice iz momčadi je izostavio jednog od najboljih veznjaka, Portugalca Brumu, za kojeg je tvrdio kako je 'pogriješio i zbog toga ostao u Istanbulu', a uoči derbija na Türk Telekom Areni iz momčadi je izostavio još jednog člana udarne postave, lijevog beka Norvežanina Martina Linnesa.

Splićanin je u 76. minuti utakmice iz igre izvadio najveću zvijezdu momčadi, Wesleyja Sneijdera i tako razljutio domaće navijače koji su se čudili njegovom takvom potezu, budući da je Galatasaray gubio 1:0 i pokušavao sustići rezultat. Tudor je svoj potez ovako obranio.

"Wesley nije igrao dobro i morao sam ga zamijeniti. Vraća se od ozljede. Jako malo je trenirao, možda pet dana", pojašnjavao je hrvatski stručnjak koji je napravio pravu buru u velikom klubu, a svi se sada pitaju - je li problem u momčadi rade igrači koji treniraju i igraju ispod nivoa za koji su plaćeni, ili je Tudor bio eksperiment vodstva kluba koji je propao već nakon samo dva tjedna...


All Goals & Highlights HD - Galatasaray 0-1... by arcturusmedia33

Linker
26. travanj 2024 07:17