REUTERS
GRANDE, GRANDE LUKA

VIDEO: LUKA MODRIĆ ZABLISTAO, REAL NA KORAK DO SVJETSKOG TRONA Pogledajte fantastičnu akciju hrvatskog kapetana i zvijezda Reala!

Nogometaši Real Madrida plasirali su se u finale Svjetskog klupskog prvenstva pobjedom protiv meksičke Club Americe s 2:0. Kod prvog gola važnu je ulogu odigrao naš Luka Modrić, a na kraju je i ukupno odradio još jedan vrlo dobar nastup zbog kojeg konkurira za igrača utakmice.
Piše: HinaObjavljeno: 15. prosinac 2016. 11:36

REAL MADRID - CLUB AMERICA 2:0

REAL MADRID: Navas, Marcelo, Nacho, Varane, Carvajal, Casemiro, Kroos, Modrić, Ronaldo, Vasquez, Benzema

CLUB AMERICA: Munoz, Samudio, Aguilar, Goltz, Arroyo, Valdez, Da Silva, Martinez, Quintero, Peralta, Romero

-----------------------------------------------------

Real Madrid i prvak Azije Kashima Antlers finalisti su Svjetskog klupskog prvenstva koje se održava u Japanu nakon što je kraljevski klub u četvrtak u drugom polufinalnom susretu sa 2-0 pobijedio meksički Club America.

Real je poveo pogotkom Karima Benzeme koji je svladao vratara meksičke momčadi u sudačkoj nadoknadi na kraju prvog poluvremena nakon asistencije Tonija Kroosa. Prekrasnu akciju pokrenuo je Luka Modrić, koji je na kraju još jednom sigurno vodio Zidaneovu momčad do pobjede i konkurira za igrača utakmice.

Konačan rezultat postavio je Cristiano Ronaldo u sudačkoj nadoknadi nakon asistencije Jamesa.

Hrvatski kapetan je odigrao cijelu utakmicu, a Mateo Kovačić je dvoboj u Yokohami pratio s klupe iako je bio najavljen u početnom sastavu.

Dan ranije je Kashima Antlers s 3:0 bio bolji od kolumbijskog Atletico Nacionala.

Real će tako u nedjelju u finalu, koje je na rasporedu u 11.30 sati po hrvatskom vremenu, pokušati doći do svog drugog naslova svjetskog prvaka. Prvi put je slavio je na Svjetskom klupskom prvenstvu 2014. godine, a prije je toga tri puta bio pobjednik Interkontinentalnog kupa (1960., 1998. i 2002. ), preteče Svjetskog klupskog prvenstva.

Linker
24. travanj 2024 11:16