screenshot
U ZEMLJI EUROPSKIH PRVAKA

VIDEO: OVAKO BRUTALAN NOKAUT RIJETKO SE VIĐA I U BORILAČKIM SPORTOVIMA Nogometaš dobio crveni, pa pokosio suca koljenom u glavu. Uslijedio je kaos...

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 03. travanj 2017. 16:50

Nevjerojatne snimke stižu nam iz portugalske Treće lige. Napadač Canelasa, Marco Goncalves prakitčki je prognan iz svog kluba, koji ga je doživotno suspendirao nakon što je ovaj napravio incident na ligaškoj utakmici.

Goncalves je u jednom duelu izgubio loptu, a nakon što mu je suparnički igrač nešto dobacio, udario ga je u prolazu po licu. Sudac je to vidio i trkom mu pokazao crveni karton. Došlo je do naguravanja u kojem je Goncalves 'poludio' i udario suca koljenom u glavu.

Nesretni 'djeljitelj pravde' pao je nokautiran na travu i nastala je prava gužva koja bi sasvim sigurno eskalirala u opću tučnjavu da nije reagirala policija koja je pendrecima 'dijelila pravdu' na travnjaku.


'

"Ne sjećam se da sam ga udario. Koljenom, kažete? Ako je to slučaj, onda mu se stvarno želim ispričati. Njemu i njegovoj obitelji", pravio se 'blesav' Goncalves pa pojasnio kako se situacija odigrala prema njegovoj strani priče:

"Suparnički igrač me nazvao kurvinim sinom i vrijeđao mi obitelj. Samo sam stavio ruku na njegovo rame, a on se bacio na travu i počeo plakati kao beba. Sudac je potrčao prema meni i od nikud izvukao crveni karton. Nisam ga napao."

Klub je brzo reagirao i putem društvenih mreža poručio kako Goncalves više nikada neće nositi njihov dres te poslo poruke potpore sucu Joseu Rodriguesu.

Linker
26. travanj 2024 16:18