screenshot
BILO JE I SUZA

VIDEO: SKANDAL POTRESA ŠPANJOLSKU Policija pokrenula istragu nakon 12:0 Barcelone, a suparnik brže bolje raspustio cijelu momčad

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 03. travanj 2017. 14:28

Barcelona B očekivano dominira španjolskom Trećom ligom, no njihova pobjeda nad najslabijom momčadi iz tog ranga natjecanja odjeknula je Španjolskom pa i šire.

'Blaugrana' je slavila 12:0, što je najveća pobjeda u tom rangu španjolskog nogometa još od 1992., a poraz je gostujućim igračima toliko teško pa da su neki i zaplakali pred kraj.

Uprava Eldensea, kluba osnovanog još tamo davne 1921. godine, je nakon tog poraza odlučila raspustiti momčad jer su ionako već ispali iz natjecanja, ali i raskinuti ugovor s talijanskim investitorima jer se sada pojavila i sumnja u namještanje utakmice. U sve se uključila i španjolska policija koja istražuje eventualno namještanje.

O namještanju je progovorio i igrač Eldensea koji je za to optužio neke svoje suigrače.

"Umalo sam se potukao sa svojim suigračima zbog toga. U to su uključena četiri igrača, ali ne želim reći njihova imena", rekao je Cheikh Saad, koji će ipak morati priznati o kome se radi kada ga isto priupita policija, inače bi mogao i iza rešetaka...

Rezultati by SofaScore

Linker
07. svibanj 2024 21:02