screenshot: youtube / screenshot: youtube
TAKO MLAD, A VEĆ - IGRAČINA!

VIDEO: 'U ŽIVOTU NISAM VIDIO TAKVOG IGRAČA' Real je Kovaču 'poklonio' svemirski brod od nogometaša koji je 'hrvatskog Lea Messija' učinio smiješnim

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 26. listopad 2016. 12:55

Tijekom ljeta, u Realu je valjda bio 100. igrač po važnosti. Niko Kovač nije mario, već je oduševljeno uzeo mladog braniča Jesusa Valleja na posudbu.

Sada, samo tri mjeseca potom, cijela je Bundesliga opčinjena njegovim talentom, a preko noći su Madriđani parkirali skauta u Frankfurt, želeći ga vratiti na Bernabeu. Ne čudi, jer pod Kovačevom paskom, Vallejjo je izrastao u najveće otkriće njemačkog nogometa!

U nizu sjajnih utakmica, posljednji potez posebno strši. Suparnički igrač imao je pet metara fore, krenuo je prema vrataru Eintrachta, no Vallejo ga je sustigao i učinio smiješnim, mirno uzevši loptu. Taj suparnik je, nažalost, bio - Alen Halilović...

"Još u životu nisam vidio takvog igrača", ne štedi komplimente inače suzdržani Kovač. "On je zaista strašan..."

Kada je stigao, Vallejjo je zahvalio na prilici i kazao da će učiniti baš sve da zasluži povratak u Madrid. Kako je krenuo, to će se dogoditi vrlo brzo. Kovač je od talenta, izgleda, ispekao igračinu!

Linker
26. travanj 2024 08:15