Reuters / Albert Gea Livepic / REUTERS
ZATO I JE VELIKAN

ON JE DOKAZ DA PONEKAD NIJE SVE U NOVCU! LEGEDNA BARCELONE ODBILA MILIJUNE I NEVJEROJATNU KLAUZULU Mnogi bi bez razmišljanja spakirali kofere

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 19. ožujak 2017. 15:24

Ne prođe dan, a da u medijima ne osvane barem jedna vijest u kojoj stoji kako Kinezi za vrtoglave novce ne žele dovesti nekog nogometaša. Nevjerojatne su svote koje bogati Kinezi mogu ponuditi igračima koji su u Europi nezamislivi.

Shanghai SIPG je tako na svoja dva pojačanja potrošio više od 100 milijuna eura, a riječ je o Brazilcima Hulku i Oscaru. Legendarni Argentinac Carlos Tevez potpisao je za Shanghai Shenhuu, gdje usporedbe radi, po satu zarađuje 34 tisuće kuna.

Uopće ne sumnjamo kako će ti bogataši ulupati još novaca u pojačanja, ali teško će moći kupiti baš sve što požele. Naime, jedan od takvih kojima novac nije sve u životu je i Barcelonin Andres Iniesta. Španjolski mediji prenose kako je ovaj genijalan veznjak odbio 35 milijuna eura i jednu vrlo zanimljivu klauzulu. Španjolcu je, osim silinih mlijuna, ponuđeno kako nema obavezu igrati u gostujućim utakmicama.

Ipak, Iniesta je sve to odbio obzirom kako je u pregovorima s Barcom oko produljenja ugovora.

Linker
27. travanj 2024 00:36