Slaven Bilić
 Reuters / Peter Cziborra Livepic
O TOME SE PIŠE

VEĆ SU PRONAŠLI NASLJEDNIKA SLAVENU BILIĆU Hrvatski trener drugi najveći kandidat za otkaz, a Talijani otkrili ime čovjeka koji treba spasiti West Ham

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 26. rujan 2016. 15:53

Francesco Guidolin (Swansea), Slaven Bilić (West Ham), Mark Hughes (Stoke City) i David Moyes (Sunderland) premierligaški su treneri koji na otočkim kladionicama slove kao najveći favoriti za dobivanje otkaza.

Bilić je dakle u samom vrhu neslavne liste, a pitanje je koliko će još čelnici West Hama imati strpljenja ne promjene li se situacija pod hitno. Pet poraza u šest premierligaških kola u klubu nikako nisu očekivali, pa se sve glasnije poziva na smjenu Slavena Bilića.

U engleskim, ali i talijanskim medijima već naveliko nagađaju o Bilićevom nasljedniku u slučaju smjene. Imene koje se najčešće spominje je ono Roberta Mancinija, donedavnog trenera milanskog Intera.

On je u Interu smijenjen početkom kolovoza i trenutno je bez posla, a od ranije već ima iskustva u Premiershipu budući je od 2009. do 2013. godine vodio Manchester City.

U tom je periodu 'Građane' odveo do jednog naslova u Premiershipu i jednog u FA Cupu i u njemu navodno suvlasnici West Hama vide potencijal da preokrene stvari na bolje.

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo

Linker
26. travanj 2024 16:05