Slaven Bilić
 Reuters / Eddie Keogh Livepic
ISPUCAO SVE KREDITE

REDKNAPP DAO SVOJU PRESUDU O SLAVENU BILIĆU Engleski stručnjak otkriva je li Hrvat i dalje pravi čovjek za West Ham

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 27. rujan 2016. 10:31

Nakon petog West Hamovog pretrpljenog poraza u šest odigranih utakmica u Premiershipu svoju presudu o Slavenu Billiću dao je Harry Redknapp.

Bivši dugogodišnji menadžer West Hama (1994.-2001.) progovorio je o hrvatskom stručnjaku, koji je na kladionicama jedan od glavnih favorita za dobivanje otkaza, nakon posljednjeg domaćeg poraza od Southamptona (0:3).

"Zvučao je malo kao da je slomljen. Bio je jako potišten i očito jako razočaran. Slaven je sada loše, ali dugoročno gledano siguran sam da će biti ok", rekao je Redknapp.

"West Hamu treba nekoliko brzih rezultata i nekoliko dobrih domaćih utakmica. U utakmicama koje im dolaze protiv Sunderlanda, Middlesbrougha i u gostima kod Crystal Palacea sposobni su pobijediti, ali ako u njima ne pobijede, onda bi zaista mogli biti u nevolji", dodao je Redknapp.

West Hamova očekivanja su osjetno narasla nakon prošle sezone u kojoj su završili sedmi na premierligaškoj ljestvici, međutim kola su krenula nizbordo za Čekićare nakon preseljenja na London Stadium i sada zauzimaju tek 18. mjesto na ljestvici.

Subotnja utakmica protiv Middlesbrougha tako bi mogla biti presudna za Bilića.

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo

Linker
07. svibanj 2024 18:39