Getty Images
SREĆA JE U SEKUNDI NESTALA

LUKA MODRIĆ ZA SN PROGOVORIO O VELIKOJ BOLI U KAMPU VATRENIH 'Svi skupa smo plakali!'

Piše: Robert MatteoniObjavljeno: 14. lipanj 2016. 17:15

Luka Modrić jednostavno kao da nema vremena biti radostan i uživati u ovakvim (ne)ponovljivim momentima. Prije dvije godine osvojio je Ligu prvaka, ali kratko je bilo slavlje jer je morao na Mundijal u Brazil. I završilo je loše. On je bio jedan od “očekivanih”, ali nije bio spreman za novi uzlet u kratkom vremenu.

Prije dva tjedna opet je osvojio Ligu prvaka, podebljao mjesto u analima Reala i Hrvatske, i opet je slijedio veliki turnir reprezentacija. No, ovaj put se spremio za to, prije svega psihološki. Rekao je da je dobro, svjež, iako je umoran, ali ne želi alibije. Uzeo je odgovornost i tako se postavio. U stilu, OK, neka bude tako, sad ćemo onda ovako, ja prvi!

I nakon Parka prinčeva, eto, nije mogao dočekati ni večeru u kampu Vatrenih da se svi zajedno barem malo opuste…

- Bio sam silno sretan, ali onda nas je pokosila vijest o smrti Darijova oca. Jako smo tužni, rasplakali smo se skupa. Nadam se, odnosno, uvjeren sam da će se Darijo brzo vratiti i biti još motiviraniji da svi skupa učinimo nešto dobro. I zbog njega i njegova oca. I zbog svih nas, igrača i navijača. Svima nam je potrebna jedna dobra priča, rekao je Luka Modrić u razgovoru za Sportske nvoosti.

CIJELI ČLANAK PROČITAJTE U TISKANOM IZDANJU SPORTKIH NOVOSTI

Linker
26. travanj 2024 19:37