CROPIX
VELIKI REZULTATI

VELIKI ŽUTI POSTAO JE NAJVEĆI HIT KVALIFIKACIJA Prosinečki stao uz bok Njemačkoj, Engleskoj i Belgiji, Azerbajdžan hrli prema Mundialu!

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 12. listopad 2016. 14:02

Robert Prosinečki postao je hit tekućih kvalifikacija za odlazak na Mundial 2018. godine u Rusiji. Njegov maleni Azerbajdžan je, naime, nakon tri kola u skupini C bez poraza (!), a sa sedam osvojenih bodova nalaze se odmah iza svjetskog prvaka Njemačke!

Žuti je krenuo pobjedom nad san marinom od 1:0, a onda zaredao dva senzacionalna rezultata: prvo je pobijedio Norvešku, a u utorak navečer je u Češkoj izvukaon golemi bod!

"Rekao sam iuoči utakmice da nas čeka težak dvoboj. Češka je oduvijek bila jaka, ali obećao sam da ćemo dati najbolje od sebe kako bismo se kući vratili s pozitivnim rezultatom, au tome smo i uspjeli! Svjedoci smo malog čuda, ovo je sjajan dan za naše navijače”, kazao je Prosinečki nakon utakmice.

Azerbajdžan je, inače, uz Njemačku, Englesku i Belgiju, jedina reprezentacija koja u dosadašnjem dijelu kvalifikacija nije primila niti jedan gol!

“Imamo sedam bodova iz tri utakmice, a sljedeći mjesec nas čeka gostovanje u Sjevernoj Irskoj. Od sada je sva naša pozornost i koncentracija usmjerena na tu utakmicu, cilj je opet samo jedan: vratiti se s pozitivnim rezultatom”, zaključio je sve veći Žuti.

Linker
26. travanj 2024 01:18