Eduardo Carvalho
 Foto: Damir Krajac / CROPIX
PROMJENA NA VRATIMA

CONTE JE ZAGRIZAO I NE PUŠTA Neželjeni dinamovac odlazi za čudesnu cijenu, klinac dobiva šansu!

Piše: Tomo NičotaObjavljeno: 15. kolovoz 2016. 11:23

Priča o odlasku Eduarda u Chelsea i dalje djeluje kao SF, vratar u tim godinama ide u jedan od najjačih klubova svijeta iz “malog” Dinama?

Međutim, s više se strana može čuti da taj posao još nije gotov, ali da je aktivan, živ. Antonio Conte želi Eduarda kao dobru pričuvnu varijantu, ipak je riječ o portugalskom reprezentativcu, čovjeku sa zlatnom europskom medaljom, bez obzira na to što je bio tek treći vratar i na Euru nije upisao ni minutu.

Ne samo da je čitava priča neobična, već se spominje i svota između pet i sedam milijuna eura, koliko bi Dinamo mogao dobiti za “otpisanog” golmana. Zvuči stvarno mnogo, ali znamo da u nogometu ništa nije nemoguće.

Hoće li do konačnog dogovora doći, vidjet ćemo, no nije tajna da u Maksimiru već pripremaju Adriana Šempera za novu Dinamovu “jedinicu”. Iako je mlad i još nema iskustva, pogotovo u europskim utakmicama, Modri vjeruju da može odgovoriti izazovima i iskoristiti veliku priliku.

Bio bi to i logičan slijed, nakon što su se odrekli Ježine, Zagorca prepustili Lokomotivi, Livaković figurira kao treći vratar, Šemper je sigurno prvi izbor. Trebat će ga istrpjeti, kao i svakog mladog igrača, ali ako su već odlučili...

Linker
29. travanj 2024 10:26