Reuters / Darren Staples Livepic / REUTERS
AKO ŽELI, MOŽE IĆI

JOSE MOURIHNO POTPUNO POGUBIO KONCE U MANCHESTERU 'Special One' legendi engleske reprezentacije i Uniteda pokazao izlazna vrata

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 25. listopad 2016. 14:00

Jedan od najboljih nogometaša Manchester Uniteda i Gordog Albiona, Wayne Rooney u posljednje vrijeme nije u prvim planovima kako u reprezentaciji tako i u Manchester Unitedu. Iako je bilo riječi kako će ostati na Old Traffordu, najnovije informacije iz Engleske govore nešto sasvim drugačije.

Naime, kako prenosi engleski 'Sun', Wayne Rooney je na najboljem putu da napusti svlačionicu 'crvenih vragova' već na zimu obzirom da je portugalski stručnjak Jose Mourinho istaknuo kako može napustiti klub ukoliko to želi.

'Special One' je poručio kako će ga pokušati nagovoriti da ostane u Manchesteru zbog općenitog statusa kojeg ima na Old Traffordu, ali nakon neviđene katastrofe na Stamford Bridgeu prošlog vikenda u kojoj su 'crveni vragovi' potopljeni s 4:0, ponovo su se pokrenule priče o njegovom odlasku i ovaj put je Jose popustio.

Također valja napomenuti kako su bogati vlasnici Shanghai Shenhue žele od Rooneya napraviti najplaćenijeg igrača u povijeti nogometa s tjednom plaćom od 600 tisuća eura.

Linker
26. travanj 2024 08:13