REUTERS
NAVALA NA BLUESE

NEUGODNO IZNENAĐENJE ZA NAVIJAČE BAYERNA, ZVIJEZDA DOGOVORILA TRANSFER U CHELSEA? Prema Stamford Bridgeu kreće još jedan sjajni nogometaš

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 21. lipanj 2017. 11:23

Iako je već nekoliko sezona najbolji strijelac Bayerna, izgleda kako bi poljski napadač Robert Lewandowski uskoro mogao promjeniti sredinu. Naime, njegov menadžer je poručio kako je popularni Lewa razočaran napustio klub i kako nije baš najsretniji.

Navodno je Poljak ljut na suigrače i trenera Ancelottija koji mu nisu pomogli da se i ove sezone domogne titule najboljeg strijelca koje mu je preoteo fantastični Gabonac u redovima Borussije Dortmund Pierre-Emerick Aubameyang.

Njemački mediji prenijeli su kako Poljak navodno želi napustiti Bayern, te da je već dogovorio transfer i to ni manje ni više nego u Chelsea.Od ranije je poznato je da će Diego Costa najvjerovatnije napustiti Bluese, a Poljak bi sigurno bio idealna zamjena za njega. Da se nešto kuha potvrdili su i mediji na Otoku

Osim Lewandowskog prema Chelseaju bi se mogao zaputiti i Leicesterov Riyad Mahrez. Odlični Alžirac je mogao napustiti Lisice još prošle sezone, ali je ipak odlučio ostati još godinu dana.

Navodno bi Antonio Conte volio vidjeti Mahreza u svojim redovima ovog ljeta. Konkurenciju će mu predstavljati ekipe Arsenala i Monaca koje su također zainteresirane za ovog sjajnog veznog nogometaša.

Linker
26. travanj 2024 16:30