Mateo Kovačić
 Susana Vera / REUTERS
KAKAV BI TO POSAO BIO

SENZACIONALAN TRANSFER NA POMOLU Zahuktala se bitka ljutih rivala za Matea Kovačića, još se jedan engleski velikan upleo u utrku?

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 22. srpanj 2017. 17:39

Hrvatski reprezentativac Mateo Kovačić nalazi se na meti engleskih klubova Arsenala i Tottenhama, tvrde španjolski i engleski mediji.

Kovačić se ranije spominjao i u kontekstu Manchester Uniteda, pišu strani mediji, a slično vrijedi i za Tottenham dok je Arsenal novo ime kada govorimo o interesu za hrvatskog reprezetnativca.

Pričalo se kako je Tottenham voljan ponuditi nešto više od 25 milijuna eura, a nije poznato što sprema Arsenal osim što ovog ljeta planiraju uložiti znatno veća sredstva u pojačanja nego dosad pa su tako primjerice kupili Alexandrea Lacazettea iz Lyona za čak 53 milijuna eura što i nije tipično za menadžera Topnika Arsenea Wengera.

Iako se uvijek puno govori o odlasku Kovačića u neki drugi klub jer nije u prvoj postavi Real Madrida, ipak valja podsjetiti da je njegov agent Nikky Vuksan isticao da od transfera nema ništa te da je Kovačić sretan u Španjolskoj.

Linker
26. travanj 2024 04:41