REUTERS/David Gray
HRVATSKI PRVAK AKTIVAN NA TRŽIŠTU

SJAJNE VIJESTI ZA NAVIJAČE RIJEKE Na Rujevicu stižu nova pojačanja: Nakon Grka Mavriasa danas potpisuje Ganac, a uskoro i australski reprezentativac?!

Redove Rijeke uskoro bi nakon Grka Mavriasa mogla pojačati još dva pojačanja.
Piše: Mateo SučićObjavljeno: 26. kolovoz 2017. 11:33

Charalampos Mavrias, 23-godišnji Grk, po svemu sudeći, samo je otvorio seriju ulaznih transfera u završnici ljetnog prijelaznog roka. Jučer je predstavljen na Rujevici kao novi igrač Rijeke, pa izravno odgovorio na najveću nedoumicu koja je postojala, odnosno je li doveden za desni bok gdje je ostala određena praznina nakon odlaska Stefana Ristovskog.

- Na početku karijere sam igrao kao desno krilo, ali kasnije su me treneri počeli koristiti na desnom boku gdje sam najviše igrao prošle sezone. Mislim da mogu jednako dobro igrati na obje pozicije, a trener će odlučiti na kojoj će me poziciji koristiti. Ali imam ofenzivne karakteristike - poručio je Mavrias.

Nakon Grka novi igrač Rijeke mogao bi postati Boadu Maxwell Acosty, 25-godišnji Ganac koji je ponikao u mladoj momčadi Fiorentine, za Viole upisao i pet nastupa, a prošle sezone pomogao Crotoneu u onom čudesnom spašavanju prvoligaškog statusa. Prema neslužbenim informacijama Acosty je jučer odradio liječničke preglede i danas bi se mogao dogoditi potpis ugovora. Riječ je o igraču koji je najviše igrao na bočnim pozicijama u napadu što znači da će dodatno zaoštriti konkurenciju kad i ako potpiše ugovor s Rijekom. U kontekstu riječkog prvoligaša spominje se i ime lijevog braniča Jasona Davidsona. Riječ je o bivšem igraču Pacos Ferreire i West Bromwich Albiona, a aktualnom članu Huddersfielda koji je skupio 22 nastupa u dreu australske reprezentacije.

Ipak, Mance je ostao zakopčan na njegov spomen…

- Istina je da radimo na dovođenju još nekih igrača kako bi momčad bila što jača - kratko je poručio zamjenik sportskog direktora Bijelih.

Linker
26. travanj 2024 04:52