Denis Doyle/Getty Images / Getty Images
NISU MU VIŠE POTREBNI

VELIKO POSPREMANJE U MADRIDU Bit će ovo burno ljeto: Ovo su petorica igrača na koje Zidane više ne računa! Zajedno vrijede vrtoglavih 160 mil. eura

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 30. ožujak 2017. 00:46

Kako prenose mediji u Španjolskoj, trener Real Madrida Zinedine Zidane će se ovog ljeta riješiti čak petorice nogometaša. Prvi na listi je Kolumbijac James Rodriguez koji gotovo uopće ne dobiva priliku kod francuskog stratega.

Za njega su najveći interes pokazali u Manchester Unitedu iako je puno bliža opcija odlaska na Stamford Bridge obzirom kako su u Madridu oko bacili na Belgijanca Edena Hazarda. Ukoliko se veznjak Bluesa odluči za odlazak prema Španjolskoj onda bi Kolumbijac mogao otići u drugom smjeru, ali, daleko je još ljetni mercato.

Drugi na popisu za odstrel je Isco. Iako su mu u Madridu navodno ponudili novi ugovor, njegov status nije ništa bolji od Jamesovog obzirom kako mu je klupa za rezerve postala standardna pozicija u klubu. Trojac koji se sasvim sigurno neće naći u svlačionici Reala iduće sezone su vratar Keylor Navas, desni bek Danilo te napadač Alvaro Morata. Kostarikanac na vratima 'kraljevskog kluba' već je navodno započeo pregovore s nekim talijanskim klubovima, dok je Danilo s druge strane Danilo zbog nezadovoljstva odlučio napustiti klub.

I za kraj Alvaro Morata, dečko koji je prošle sezone bio apsolutni hit u Juventusu i talijanskom prvenstvu. Napadač španjolske reprezentacije i Real Madrida nezadovoljan je svojim statusom u klubu nakon što se prošlog ljeta vratio iz Juventusa na Bernabeu i prema informacijama iz Španjolske želi što prije napustiti Madrid.

Nadao se mladi Španjolac kako bi mogao dobiti drugu priliku kod Zidanea, pogotovo nakon što je u dvije godine prvedene u Torinu pružio solidne partije, ali, izgleda kako legendarni Francuz na klupi 'kraljevskog kluba' pretjerano ne računa na usluge ovog napadača. Morata je trenutačno zamjena za Benzemu, ali ni to nije dovoljno da Španjolac ugrabi koju minutu.

Valja napoemnuti kako zajednička vrijednost spomenutih nogometaša prema posljednjim podacima na Transfermarktu iznosi 160 milijuna eura.

Linker
25. travanj 2024 21:46