dailymotion
ŠOU PROGRAM U GRČKOJ

VIDEO: OPĆI KAOS I TUČNJAVA U ATENI Džeko 'izbio' protivnika iz hlača, navijači mu razbili glavu: 'Jedva ih čekam u Zenici!'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 14. studeni 2016. 09:59

BiH je u skupini H u sklopu kvalifikacija za nogometno Svjetsko prvenstvo 2018. u nedjelju odigrala ludu utakmicu u Ateni (1:1). Pjanić i društvo su bili blizu pobjede, poveli su već u 32. minuti kada je Pjanić izveo slobodni udarac, a lopta se od stative odbila u vratara Karnezisa i završila u mreži.

U nervoznoj utakmici s dva crvena kartona Grčka je izjednačila u petoj minuti sudačke nadokande golom Tzavellasa (90+5).

Ipak, osim pogodaka važno je izdvojiti i jedan zanimljiv detalj petanestak minuta prije kraja utakmice kada prilikom jednog naguravanja Papadopoulos složio Džeku na zemlju. BiH reprezentativac je potom potpuno izgubio živce što je rezultiralo skidanjem hlača. U čitavom metežu, kako prenose strani mediji, Džeki je razbijena i glava predmetom koji je u jednom trenutku doletio s tribina. Valja napomenuti kako su i Džeko i Papadopoulos ranije zavšili utakmicu obzirom da ih je sudac 'nagradio' crvenim kartonom za šou kojeg su priredili u Ateni.

- Hvala Grcima na ovakvoj dobrodošlici. Jedva ih čekam u Zenici. Sudac? Nepotrebno mi je dao crveni karton, ne znam zašto. Kaže da sam ja počeo svađu, a jedini sam bio na podu, ne vidim kako je to moguće - govorio je Džeko nakon utakmice. POGLEDAJTE VIDEO!


Grčka - BiH -- Džeko skinuo šorc Grku, haos na... by mediabh

Linker
30. travanj 2024 19:28