Damir Krajac / CROPIX
'JESAM SKUP, ALI...'

POVRATAK 'SINA RAZMETNOGA' Sammir s druge strane svijeta poslao poruku koja će oduševiti navijače Dinama!

JORGE SAMMIR Brazilac trenutačno ima šest ponuda, dvije su iz Europe
Piše: Davorin OlivariObjavljeno: 02. prosinac 2016. 00:33

Sammir nam se javio iz Kine, gdje igra u HZ Greentown, u klubu na kojem je na posudbi iz JS Suninga. Posudba mu istječe 31. prosinca ove godine, pa smo iskoristili priliku pitati ga što će dalje. Naime, u ugovoru o posudbi stoji da je HZ Greentown obvezan kupiti Sammira nakon što mu istekne posudba, pa je moguće da ostane u sadašnjem klubu. Međutim, za Sammira ima dosta interesenata.

- Trenutačno imam šest ponuda, dvije su iz Kine, dvije iz Brazila, dvije su iz Europe. Naravno, da ne mogu kazati o kojim se klubovima radi, ali isto tako je činjenica da još nisam odlučio gdje ću nastaviti karijeru. Jasno, financijski su najbolje ponude iz Kine, ali nije sve u novcu.

Znači li to da biste se možda mogli vratiti u Europu?

- Ne znam, velim da nisam još odlučio, ali moguće je, zašto ne?

Vaš bivši klub Dinamo sprema zimska pojačanja, biste li se vratili u Zagreb?

- Uvijek bih se vratio u Zagreb, ali mislim da sam sada preskup za Dinamo. Međutim, ovim putem im poručujem, ako su zainteresirani za mene, neka pošalju ponudu! U odličnoj sam formi, super igram, mislim da to možete vidjeti.

Sammirova cijena na Transfermarktu iznosi milijun eura. Pa, možda bi Dinamo mogao toliko platiti za ovog 29-godišnjaka. Sigurno je da bi bio pojačanje. Kazali smo mu da Vatreni u siječnju dolaze u Kinu na China Cup.

- Ako do tada još budem u Kini, te ako ne budem imao nikakvih klupskih obveza, rado ću posjetiti reprezentaciju - zaključio je Sammir.

Linker
27. travanj 2024 07:12