Cropix
NAPOKON NETKO TKO ZNA ZABITI

IZ MAKSIMIRA STIGLA POTVRDA O MOGUĆEM POVRATKU LEGENDE KLUBA 'Da, zainteresirani smo za Eduarda! Što se tiče Sammira...'

MARIJAN VLAK Sportski direktor Dinama o kadrovskoj križaljci u Maksimiru
Piše: Davorin OlivariObjavljeno: 02. prosinac 2016. 20:22

Sammir je poručio iz Kine: “Pošaljite mi ponudu!” Mislio je tu na Dinamo, shvatili smo da nema ništa protiv povratka u plavu svlačionicu, jedino je nadodao kako bi možda bio preskup za Modre.

Jučer smo sreli sportskog direktora Modrih Marijana Vlaka, te ga priupitali razmišljaju li u klubu o povratku Sammira, jesu li stupili u kontakt ili možda već počeli pregovore?

- Sammir je u Dinamu ostavio dubok trag. Ali na medijske špekulacije kao klub nemamo običaj odgovarati - kazao je Vlak.

Dakle, Vlak nije odgovorio niti sa “da”, ni sa “ne”. Kad je tako, onda zaključujemo da priča o možebitnom povratku Sammira ima smisla te da će o njoj biti itekako govora u Maksimiru do početka prijelaznog roka. Zašto to mislimo? Pa stoga što su u Dinamu prošlih vremena vrlo jasno naglašavali i konkretno odgovarali na pitanja zanima li ih koji igrač ili ne.

A kako stoji stvar s možebitnim povratkom Eduarda? Jer, zamislite da opet u plavom dresu zaigraju Eduardo i Sammir? Bio bi to povratak u neka davna, ali krasna nogometna vremena.

- Zainteresirani smo za Eduarda! U doglednom vremenu ta će se priča razriješiti, te ćemo donijeti konačnu odluku. Realizacija transfera ovisi o mnogo faktora, financijski aspekt je jedan od njih.

Vlak je kazao kako još također nije odlučeno ni koga će se dovesti od domaćih pojačanja, kao ni njihov broj. Na kraju je kazao nešto i o predstojećem derbiju s Rijekom.

- Nakon dugo godina u Maksimiru se igra pravi derbi. Rijeka ima šest bodova prednosti i igra dobar i kvalitetan nogomet. Mi smo u usponu forme i očekujem pravi nogometni spektakl. Vjerujem da će Dinamo pokazati da je bolja i kvalitetnija momčad, to smo nagovijestili u posljednjim utakmicama.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
04. svibanj 2024 08:03