VJENČANJE U NEW YORKU

Treća sreća: Kate Winslet se tajno udala za Neda Rocknrolla

Kate je na vjenčanju pratio Leonardo DiCaprio, njezin partner iz filma 'Titanic'. Njezin prvi suprug bio je engleski redatelj Jim Threapleton. Drugi brak bio je sa redateljem Samom Mendesom
 AP

Glumica Kate Winslet udala se za Neda Rocknrolla na tajnoj ceremoniji u New Yorku. Kate je na vjenčanju pratio Leonardo DiCaprio, njezin partner iz filma 'Titanic'.

Medijima se obratio i njezin glasnogovornik koji je potvrdio sretnu vijest: - 'Možemo potvrditi da se Kate Winslet udala za Neda RocknRolla. Privatnoj svečanosti prisustvovala su njezina djeca i nekoliko prijatelja. Par je zaručen od prošlog ljeta.'

Vjenčanje je bilo toliko u toj mjeri u tajnosti, da ni roditelji same Kate nisu znali za ceremoniju.

- Nisam imao pojma, ali ništa me ne može iznenaditi od njih dvoje, kazao je mladoženjin otac.

Kate i Ned upoznali su se nedugo nakon što je objavila da definitivno prekida sa svojim partnerom Louisom Dowlerom.

Novi suprug Ned promijenio je ime u RocknRoll, dok je njegovo stvarno ime Abel Smith. Također iza sebe ima već jedan brak s Elizom Cowdray, a poznat je kao ekscentrični nećak milijardera Richarda Brensona.

Kate je dosad bila u dva braka.

Njezin prvi suprug bio je engleski redatelj Jim Threapleton s kojim je u braku bila tri godine. Njezin drugi brak, kojim se 2003. godine vezala za redatelja Sama Mendesa, također je sklopljen u tajnosti.

Ipak, Kate tvrdi kako je njezina prva velika ljubav Stephen Tredre s kojim je bila u vezi punih pet godina dok nije tragično preminuo od raka.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 08:08