Reuters / Amr Abdallah Dalsh Livepic / REUTERS
STIŽE HRVATU

ČUDESAN TRANSFER SLAVNOG EUROPSKOG VELIKANA Sve je dogovoreno, ostali samo detalji, a medije zaludio fascinantan detalj

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 18. lipanj 2017. 18:08

Nogometaš Rome Mohamed Salah mogao bi prijeći u Liverpool, za kojeg igra hrvatski reprezentativac Dejan Lovren, za čak 45 milijuna eura, što bi bio drugi najveći transfer slavnog engleskog kluba.

Liverpool je najprije nudio 32 milijuna, ali Roma nije bila zadovoljna tražeći osam više. Nije jasno kako onda krajnji iznos iznosi 45 milijuna eura, kao da su se dogovarali Del Boy i Brzi, no tako je kako je. Uglavnom, Salah uskoro leti na medicinski, a sve bi trebalo biti gotovo u utorak.

Sjajni Egipćanin ima 25 godina, prošle je godine zabio 19 pogodaka za Romu u svim natjecanjima, a Roma će zamjenu pronaći u Rachidu Ghezzalu koji dolazi iz Lyona i to bez odštete jer mu je istekao ugovor.

Zanimljivo, Salaha krasi velika brzina, a engleski mediji ga već uspoređuju s Usainom Boltom, rekorderom na 100 metara u atletici. Naime, Egipćanin je jednom zgodom, izračunato je, pretrčao 70 metara za sedam sekundi.

Inače, najveći dosadašnji ulazni transfer Liverpoola bio je onaj Christiana Bentekea iz Aston Ville za 46.5 milijuna eura, pa bi Salah zauzeo drugo mjesto na listi.

Linker
30. travanj 2024 14:10