Alex Morton/Getty Images
CIJENA JE PRIHVATLJIVA

DINAMO DOVODI KVALITETNO POJAČANJE IZ FRANCUSKE? Upoznajte igrača kojeg na Maksimiru vide kao važnu kariku za lov na Rijeku

Piše: Davorin OlivariObjavljeno: 16. lipanj 2017. 10:08

Prošle smo godine uoči početka ljetnog prijelaznog roka pisali da je Dinamo zainteresiran za dolazak defenzivnog veznog, Portugalca Cafua (24).

Međutim, tada je momak (dijete Benfice) koji je igrao za Guimaraes otišao u Ligue 1, potpisao je ugovor s Lorientom. No njegov se klub nije proslavio prošle sezone, u doigravanju za ostanak u francuskoj ligi u dvije je utakmice izgubio od Troyesa (1:2, 0;0) te će sljedeće sezone biti drugoligaš.

Modri su i dalje zainteresirani za tog igrača koji je igrao za sve mlade portugalske selekcije od U-15 do U-20. Bilo je razgovora o njegovu dolasku na Maksimir, ali konkretnih vijesti još nema. Međutim, naši izvori govore da priča ima temelja te da je upravo on jedan od igrača koje bi Modri željeli vidjeti na poziciji defenzivnog veznog sljedeće sezone.

Na Transfermarktu njegova cijena iznosi 2,5 milijuna eura, ali s obzirom na trenutačno stanje u Lorientu, koji se preselio rang niže, mogla bi se dovesti u okvire prihvatljive Dinamu. Po onome što saznajemo, on ne bi imao ništa protiv dolaska u Dinamo, konačno, mnogo je Portugalaca igralo u modrom klubu i mogli su mu prenijeti sve informacije.

U prošloj je sezoni Cafu ukupno odigrao 23 utakmice za Lorient. Naravno, s obzirom na to da su u tijeku tek preliminarni razgovori, nema potrebe za bilo kakvim preuranjenim zaključcima.

Linker
18. svibanj 2024 17:20