Screenshot: Twitter
ŠPANJOLCI OTKRIVAJU

DUGO ĆE GA PAMTITI! U MADRIDU SVI BIJESNI NA IZDAJNIKA Evo tko je Realu uništio najveći transfer ovog ljeta

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 06. rujan 2016. 12:21

Za razliku od prijašnjih godina, Real Madrid je ovog ljeta bio prilično miran na tržištu. Na Bernabeo su s posudbe vraćeni Alvaro Morata i Marco Asensio, a jedina prava želja, donedavni nogometaš Newcastlea, Moussa Sissoko potpisao je s Tottenhamom.

Francuski nogometaš koji je na nedavno završenom Europskom prvenstvu u Francuskoj oduševio apsolutno sve svojim predstavama, postao je jedna od glavnih zvijezda ljetnog prijelaznog roka. Kraljevski klub je upravo njega vidio kao idealno rješenje na poziciji defanzivnog veznog i izgledalo je kako će dogovor između Newcastlea i Reala biti postignut, ipak, u posljednji trenutak Francuz je sve dogovorio s Evertonom i potpisao za Tottenham.

U Evertonu su svi bili razočarani takvim razvojem događaja, dok su s druge strane u Realu ogorčeni Rafom Benitezom. Španjolski mediji tvrde kako se bivši trener Los Blancosa žestoko opirao transferu Sissoka u Real i svim je mogućim sredstvima gurao igrača prema Tottenhamu ili Evertonu.

Izgleda kako se Benitez na taj način osvestio 'kraljevskom klubu' koji ga je otpustio, a ovim je potezom i pošteno razljutio Florentina Pereza.

Linker
19. svibanj 2024 00:28