Denis Doyle / Getty
ŠPANJOLCI OTRKIVAJU

U MADRIDU IPAK NE CVJETAJU RUŽE Zinedine Zidane se zbog sina sukobio s predsjednikom Reala

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 05. rujan 2016. 18:51

Iako je Real Madrid odlično krenuo u novu sezonu u La Primeri, izgleda kako ukupno stanje i odnosi na Bernabeu nisu idealni.

Naime, kako otkriva 'Sport', predsjednik 'kraljevskog klub' Florentino Perez oduševljen je predstavama mladog vratara Milana, Gianluigija Donnarumme i volio bi ga u skoro vrijeme vidjeti među vratinicama.

Upravo u mladom Talijanu predsjednik Reala vidi idealnu zamjenu za Keylora Navasa.

Ipak, pojavio se problem jer bi trener Zinedine Zidane radije u momčadi vidio svog 18-godišnjeg sina Lucu Zidanea. Podsjećamo, Luca Zidane je već igrao za francusku reprezentaciju u kategorijama U-16, U-17 i U-18.

Donnarumma je inače u četvrtak ostvario debi u seniorskoj reprezentaciji Italije, kada je ušao s klupe u porazu od 1:3 protiv Francuske u prijateljskom susretu i tako postao najmlađi vratar Azzurra u povijesti.

Donnarumma je već oborio jedan rekord. Prošle sezone je postao najmlađi igrač koji je ikada nastupio u Serie A sa 16 godina i osam mjeseci.

Dodajmo kako je legendarni vratar 'Azzurra' Gianluigi Buffon debitirao za reprezentaciju 1997. godine kada je imao 19 godina.

Linker
02. svibanj 2024 23:52