CROPIX
VEĆ PRIJE PRVE UTAKMICE

EKSPRESNI ODLAZAK S POLJUDA - HAJDUK U EUROPI OSTAJE BEZ BIVŠEG KAPETANA Mladi talent već je napustio klub i potpisao za Sampdoriju!

Piše: Jurica RadićObjavljeno: 02. srpanj 2017. 16:40

Krilni napadač juniorske momčadi Hajduka Ivan Vujčić (18) potpisao je za Sampdoriju. Mladome ofenzivcu istekao je ugovor s Hajdukom s krajem lipnja, a prvoga dana srpnja objavljeno je da prelazi u Italiju.

Vujčić je bio dio momčadi koja je ove sezone osvojila Hrvatski kup u svom uzrastu te izborila povratak u Prvu HNL juniora. Talijani su u njemu prepoznali potencijal, pratili su ga i ranije, a Vujčić je bio i reprezentativac do 17 godina. Vjerojatno ga čeka igranje za njihovu mladu momčad kroz koju bi se trebao nametnuti.

Vladimir Dugandzic / CROPIX
Cropix

Hajduk sasvim sigurno nakon dvije sezone napušta i bivši kapetan, Brazilac Jefferson. Jasno, ništa nije definitivno dok se ne dogodi, ali sportski direktor Mario Branco je potvrdio sve činjenice. Portugalski prvoligaš Chaves želi Jeffersona.

- Nemamo što kriti, igrač nema želju produžiti ugovor s Hajdukom koji mu istječe u lipnju sljedeće godine. O tome nas je izvijestio njegov agent. Dalje, postoji interes iz Portugala za Jeffersona i sada je samo pitanje kako ćemo zaštiti interese Hajduka.

U prijevodu, treba izvući što veću odštetu. Hajduk je u početnim pregovorima tražio 500.000 eura, ali sada je zahtjev stavljen u skromniji okvir od 300.000 eura.

- Ako se transfer dogodi, a velike su šanse za takav rasplet, onda će se realizirati prije prve europske utakmice. U sljedećih 10-ak dana - najavio je Branco i dodao:

- Ne volim u momčadi imati igrače koji ovdje odrađuju posao, a glavom su negdje drugdje. Onaj tko nije koncentriran na Hajduk, bolje je da napravi transfer.

Linker
07. svibanj 2024 04:47