David Ramos/Getty Images
SLUŽBENA PRESICA

ENRIQUE JE SVE DOBRO NASMIJAO ŠALOM O IVANU RAKITIĆU Barcelonin trener otkrio razlog Hrvatove izjave koja je zbunila Španjolce

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 18. siječanj 2017. 18:38

Dan nakon što je u svjetski medijima osvanula izjava Ivana Rakitića da bi za Luisa Enriquea 'skočio s mosta' na istu se osvrnuo Barcelonin trener.

Podsjećamo, Rakitić je za France Football rekao: "Luis Enrique mi je je nevjerojatno pomogao. Dao mi je samopouzdanje od samog početka, kao i mojim suigračima, a to mi je omogućilo da mirno radim. 'Mister' je taj koji je od kluba tražio da me potpiše. Da zatraži da se bacim s mosta za njega napravio bih to bez oklijevanja. S pogledom ili smiješkom daje vam samopouzdanje da uspije".

Na taj je način barem na jedan dan umirio one koji pišu o neslaganju između njega i trenera. Naime, Enrique je otkrio kako je Rakitić intervju za France Football dao puno ranije, dakle u periodu dok je još bio redoviti prvotimac. U međuvremenu se situacija promijenila i hrvatski reprezentativac dobiva minutažu na kapaljku.

"Taj intervju je Rakitić dao još davno. Možda je bolje da ga sada ne pitate isto pitanje jer mislim da bih krenuo prema mostu sam, našalio se Enrique na Barceloninoj presici i nasmijao novinare.


Ivan Rakitic - All 20 Goals for FC Barcelona... by videosansebastian

Ipak, njegova je izjava znakovita jer je Rakitiću posljednji put započeo za Barcelonu u velikom derbiju protiv Real Madrida 3. prosinca prošle godine.

"Uvijek sam govorio i kažem i sada da je Ivan važan član ove momčadi. O njegovoj situaciji s produljenju ugovora, ali ono što želim je da su moji igrači spremni za igru i to je uvijek bio slučaj otkad sam ovdje", objasnio je Enrique.

Linker
05. svibanj 2024 12:33