Admir Buljubašić / Cropix
INTER - ISTRA 1961

Goropadnom Interu stiže skroman Istra: Sve osim pobjede domćina bilo bi iznenađenje

Nakon što su Puljani u zadnjih pet jesenskih kola uhvatili čak 12 bodova, mnogi su očekivali nastavak berbe bodova i u proljeće, ali ne. Koma. Tri utakmice, tri poraza
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 17. ožujak 2011. 21:56

Momčad iz Zaprešića krenula je mizerno u ovu sezonu. Mnogi se još sječaju startnih pet poraza, a onda je krenulo... Inter se danas, nakon 21 kola nalazi na četvrtom mjestu ligaškog poretka sa svega jednim bodom manje od trećeplasiranog Splita. Od početka nastavka sezone uzeli su bod (jedini!) Hajduku na Poljudu, te u prošlom kolu lako s 4:2 svladali Lokomotivu. U međuvremenu su upisali neočekivani domaći poraz protiv Zagreba i upravo taj ogled s Pjesnicima mora im biti velika opomena.

Istra 1961 je pak u sasvim drugom nizu. Nakon što su u posljednjih pet jesenskih kola uhvatili čak 12 bodova, mnogi su očekivali nastavak berbe bodova i u proljeće, ali ne. Koma. Tri utakmice, tri poraza.

Posljednjih godina, Zaprešićani i Puljani sastali su se sedam puta, a po tri pobjede imaju i jedni i drugi. Inter nema problema s ozljedama, nedostajat će tek kartonirani Barišić.

Po svem sudeći, Inter je veliki favorit i to bi trebao dokazati i na terenu.

Linker
19. svibanj 2024 01:25