Marcelo Brozović
 Marco Luzzani/Getty Images
NA GRANICI FAIR-PLAYA

HRVAT POSTAO GLAVNI JUNAK LUDOG FOTOFINIŠA PRIJELAZNOG ROKA Propao maštoviti plan kupnje Broza

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 30. kolovoz 2016. 12:41

Još jedan dan, još jedne novosti oko hrvatskog veznjaka Marcela Brozovića, koji se prometnuo u glavnog junaka ludog finiša ovoljetnog prijelaznog roka.

Naime, Inter se našao u razmeđu želja i realnosti. S jedne strane, novi trener Frank de Boer silno bi ga želio zadržati te kreirati vezni red Brozović-Joao Mario-Banega, ali s druge strane, Nerazzurri su ovoga ljeta potrošili preko 100 milijuna eura, čime su ušli u tamnu zonu Platinijevog Financijskog fair-playa.

Upravo stoga, Inter se našao u rašomonu želja i realnosti, jer nekoga nužno mora prodati (zasad je inkasirao tek 10 milijuna eura) kako bi posložio brojke, međutim Brozovića bi silno voljeli zadržati, što su i dokazali nuđenjem novog ugovora.

Kako piše talijanska štampa, Chelseajev plan zamjene Fabregas - Brozović glatko je odbijen jer De Boer želi 'mlado meso', no već danas se očekuje nova Conteova ponuda, kojoj će ponovno kontru udariti i - Juventus, koji se ponovno uključio u borbu za HR veznjaka.

Kako će reagirati Inter, teško je razaznati, no u slučaju prodaje Epic Broza, jasno je tek da 23-godišnjak definitivno neće ostati u Italiji...

Linker
06. svibanj 2024 17:20