Alessandro Garofalo / REUTERS
OPCIJA KAO U PRIČI

HRVATSKI REPREZENTATIVAC PREGOVORA S TALIJANSKIM VELIKANOM Traže ga i u Njemačkoj, Španjolskoj i Francuskoj, ali ovdje mu se sprema sjajan ugovor

Piše: Dražen AntolićObjavljeno: 16. lipanj 2017. 17:48

Mario Pašalić jedan je od hrvatskih reprezentativaca koji će rješavati status ovog ljeta. Odradio je godinu dana na posudbi u Milanu, kao igrač Cheleseaja, što je iskoristio jako dobro, izborio je veliku minutažu i imao zapažen učinak. Pritom je u Serie A zabio pet golova.

Pašalićev menadžer Marko Naletilić trenutačno pregovora s Milanom o potpisu višegodišnjeg ugovora koji bi ga vezao za klub sa San Sira. Milan se ozbiljno pojačava u želji da napravi iskorak. Međutim, to je za Marija samo jedna od opcija jer su za njega zainteresirani i klubovi iz Njemačke, Španjolske i Francuske. U dvije od tih zemalja ostavio je dobar dojam igrajući u Primeri za Elche i u Ligue 1 za Monaco.

Također, postoje glasine da bi i Nikola Kalinić mogao u Milan. Naime, Milan ima dvije opcije, Belottija iz Torina i njega, pregovori traju, najavljen je sastanak ljudi iz Milana i Fiorentine u vezi s hrvatskim reprezentativcem. To će se relativno brzo rasplesti.

Linker
04. svibanj 2024 14:38